|
|
Kulinarisk ordlista
Vad betyder tranchera? Är Pumpernickel ett livsmedel?
Vad gör man med köttet när man mortifierar det?
Dessa frågor och många fler, får du svar på här.
|
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Å|Ä|Ö
|
W
|
Waldorfsallad
|
Äpple, selleri och nötter i majonnäs med vispad grädde
|
Wallenbergare
|
Kalvfärsbiff gjord på en blandning av kalvfärs, vispgrädde och äggula och serverad med sardeller
|
Welsh rarebit
|
Ursprungligen Welsh rabbit, gratinerad smörgås med rostat bröd, en ostkräm gjord på smält ost tillsatt mjölksås eller öl (samt senap). Som namnet antyder, en walesisk specialitet
|
Wild strawberries
|
Smultron (engelska)
|
Windsorbröd
|
Windsorgifflar, ett slags wienerbröd där vetedegen kavlats in med mördeg. Bröden fylls med mandel- eller nötmassa
|
Wurst
|
Korv (tyska)
|
Upp
|
|
|
|
© 2003 - 2024 NamNam.se - e-post: info[a]namnam.se
|
|
Glömt lösenordet?
Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.
Annons:
|
|