|
|
Kulinarisk ordlista
Vad betyder tranchera? Är Pumpernickel ett livsmedel?
Vad gör man med köttet när man mortifierar det?
Dessa frågor och många fler, får du svar på här.
|
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Å|Ä|Ö
|
I
|
Ikra
|
Rysk kaviar
|
Impotatis
|
Potatis kokt i korv- eller fläskspad
|
Inbakad
|
Benämning på en rätt med bakat hölje av smör- eller pajdeg och fyllning av t ex kött-, fågel- eller fiskstuvning, grönsaker etc
|
Iskaka
|
Ischokladkaka eller radiokaka, mjuk, iskyld chokladkaka gjord på kakao, florsocker, kokosfett och kex
|
Islandssill
|
Sill av hög kvalitet, fångad juni-september vid Islands norra kust
|
Italiensk sallad
|
Finskurna grönsaker i majonnäs, finstrimlad tunga eller annat kött
|
Italiensk sås
|
Brun grundsås smaksatt med vitt vin, finhackad skinka, champinjoner, lök och persilja
|
|
|
Upp
|
|
|
|
© 2003 - 2024 NamNam.se - e-post: info[a]namnam.se
|
|
Glömt lösenordet?
Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.
Annons:
|
|