|
|
Kulinarisk ordlista
Vad betyder tranchera? Är Pumpernickel ett livsmedel?
Vad gör man med köttet när man mortifierar det?
Dessa frågor och många fler, får du svar på här.
|

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Å|Ä|Ö
|
Q
|
Quenelle
|
Klimp, frikadell (franska)
|
Queneller
|
Finare fiskbullar, ofta av gäddfärs, eller bullar av malt kött
|
Quiche Lorraine
|
Fransk skink- och ostpaj (ki´sch lårrä´n)
|
|
|
Upp
|
|
|
|
© 2003 - 2025 NamNam.se - e-post: info[a]namnam.se
|
|
Glömt lösenordet?

Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.

Annons:
|
|