|
|
Kulinarisk ordlista
Vad betyder tranchera? Är Pumpernickel ett livsmedel?
Vad gör man med köttet när man mortifierar det?
Dessa frågor och många fler, får du svar på här.
|
A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Å|Ä|Ö
|
U
|
Uer
|
Norsk benämning på Kungsfisk
|
Ugnsbaka
|
Steka/koka i torr värme i ugn, t ex potatis, rimmad skinka
|
Ugnskoka
|
Koka i fuktig värme i ugn. Födoämnet läggs i folie eller täckt form
|
Uppsalastuvning
|
Kokt rimmad oxbringa i små bitar med potatis, rotsaker och kryddor, kokta tillsammans i buljong
|
Upp
|
|
|
|
© 2003 - 2024 NamNam.se - e-post: info[a]namnam.se
|
|
Glömt lösenordet?
Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.
Annons:
|
|