|
|
Kulinarisk ordlista
Vad betyder tranchera? Är Pumpernickel ett livsmedel?
Vad gör man med köttet när man mortifierar det?
Dessa frågor och många fler, får du svar på här.
|

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|Å|Ä|Ö
|
Ö
|
Ökensand
|
Benämning på småkakor av typen drömmar där man först bryner fettet och sedan rör det tillsammans med sockret
|
Ölandslåda
|
Stuvad spenat med hackad kalvfilé och champinjonstuvning
|
Ölost
|
Ölsupa, ett slags välling beredd på svagdricka, mjölk (och äggulor) smaksatt med bl a ingefära
|
Öresundslåda
|
Gratinerad låda med kokta rödspättefiléer på spenatbädd med potatismosrand, tomat, persilja och skaldjurssås
|
Övergjuta
|
Hälla gelé över en dessert eller ett bakverk
|
|
|
Upp
|
|
|
|
© 2003 - 2025 NamNam.se - e-post: info[a]namnam.se
|
|
Glömt lösenordet?

Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.

Annons:
|
|