I N N E H Å L L
Mat & Dryck »
-
Kulinarisk ordlista
-
Sök recept
-
Vikt & Mått
Köket »
-
Tips & Trix
Blandat »
-
Veckan som gått..
-
Räkna ut ditt BMI
-
Frågesport
NamNam.se
-
Cookies
-
FAQ
Veckans fråga?
tar ett uppehåll.
TORSDAG 21 NOVEMBER 2024
Hem
|
Bokmärke
|
Sök recept
Mat & Dryck
/ Så kollar du att musslorna är bra
För att undvika dåliga musslor, följ dessa punkter.
1. Kolla igenom alla musslorna. Plocka bort dem som är krossade eller öppna.
2. Lägg musslorna i kallvatten och putsa bort "skägget", de små luddiga trådarna och eventuella parasiter som kan sitta på skalet med en liten kniv.
3. Koka dem enligt receptet.
4. Släng de musslor som inte har öppnat sig.
Publicerad
2013-12-27 av Thomas
Fler artiklar från Mat & Dryck..
Det finns inga artiklar
Flera artiklar hittar du
här »
Övriga artiklar
Blandat
/
Grilltips
21/6
Blandat
/
Litet fettlexikon
23/3
Nyheter
/
Sju asiatiska smaksättare
2/3
Nyheter
/
Lilla nötguiden
2/11
Nyheter
/
Kryddorna i maten
30/10
Nyheter
/
Pasta som pasta eller?
31/3
Nyheter
/
Nya läckra recept
7/6
Nyheter
/
Nyheter september
3/9
Nyheter
/
Nyheter i juni
16/6
Nyheter
/
Nyhet på NamNam.se
27/4
Nyheter
/
Kulinarisk ordlista
12/4
Nyheter
/
Nya funktioner
2/4
Nyheter
/
Premiär för NamNam.se
15/3
Köket
/
Brödtips
21/8
© 2003 - 2024 NamNam.se - e-post: info[a]namnam.se
Logga in
Namn
Lösenord
Glömt lösenordet?
Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig
här
.
Annons: