Tonfiskmousse (topping)
|
Till minglet passar krustader och crostini med god och lättfixad topping utmärkt.
|

|
Kategori: smårätter
Portioner: 10
Tid: ca
10 minuter
Ingredienser
1 brk tonfisk, i vatten (170 g)
2 msk kapris
2 sardellfiléer
3 msk ajvar relish, mild
4 msk färskost, naturell
2 msk majonnäs
1 vitlöksklyfta, riven
3 msk rödlök, hackad
½ tsk sambal oelek
salt
kapris och hackad gräslök, till garnering
|
Tillagning
Receptet ger ca 3 dl.
Låt tonfisken rinna av noga, pressa ur vätskan. Hacka kapris och sardeller.
Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt. Låt smakerna mogna i kylen.
Recept från Ät & Drick #3 - 2025
Inskickad av THOMAS Publicerad 2025-05-18 Uppdaterad
0000-00-00
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|

|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|