Örtig kycklingcaesar (topping)
|
Till minglet passar krustader och crostini med god och lättfixad topping utmärkt.
|

|
Kategori: smårätter
Portioner: 10
Tid: ca
10 minuter
Ingredienser
½ dl kesella
½ tsk dijonsenap
2 sardellfiléer
1 vitlöksklyfta, hackad
2 krm worcestershiresås
2 msk persilja, hackad
2 msk gräslök, hackad
½ tsk citronskal, riven
1 dl majonnäs
2 dl grillad kyckling, fintärnad
½ dl parmesanost, finriven
salt
nymald svartpeppar
hackad persilja, till garnering
|
Tillagning
Receptet ger ca 2 ½-3 dl.
Mixa kesella, senap, sardeller, vitlök, worcestershiresås, örter och citronskal.
Vänd ner majonnäs, kyckling och ost för hand. Smaka av med salt och peppar. Låt smakerna mogna i kylen.
Recept från Ät & Drick #3 - 2025
Inskickad av THOMAS Publicerad 2025-05-18 Uppdaterad
2025-05-18
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|

|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|