Kesofrallor
|
Ett mellanmål som både mättar och ger energi. Brödet är laddat med proteiner och antioxidanter från keso, havregryn, ägg och spenat.
|

|
Kategori:
Portioner: 10
Tid: ca
30 minuter
Ingredienser
500 g keso
1 l havregryn
4 ägg
65 g spenat
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
frön till topping t ex vallmo-, sesam eller chiafrön
|
Tillagning
Sätt ugnen på 200°C.
Blanda alla ingredienser i en rymlig bunke och mixa ihop med stavmixer.
Klicka ut 10 stycken bröd på en plåt med bakplåtspapper (använd två skedar, doppa i vatten om de fastnar).
Toppa med valfria frön.
Grädda cirka 20 minuter tills bröden är klara och fått fin färg. Låt svalna.
Recept från Linas Matkasse.
Inskickad av THOMAS Publicerad 2025-01-24 Uppdaterad
0000-00-00
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|

|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|