Tortellinisallad med zucchini och kapris
|
Zuccinisäsongen är här! Låt grönsaken ta plats i en härlig pastasallad.
|
|
Kategori: huvudrätter
Portioner: 4
Tid: ca
30 minuter
Ingredienser
1 zucchini, cirka 250 g
3 msk olivolja
3 msk kapris
1 msk citronskal, finrivet
1 msk citronjuice, färskpressad
2 krm svartpeppar
500 g tortellini, färsk t ex ricotta- och spenatfyllning
1 ½ dl parmesan, hyvlad
1 dl mynta plockad
½ dl pumpakärnor, rostade
salt
|
Tillagning
Hyvla zucchinin tunt. Blanda med olja, kapris, citronskal och -juice, ½ tsk salt och peppar. Låt gärna marinera 15 minuter i rumstemperatur.
Koka tortellinin enligt anvisning på förpackningen.
Blanda tortellinin med den marinerade zucchinin och parmesan, toppa med mynta och pumpakärnor.
Recept från tidningen Buffé #6-7 - 2024
Inskickad av THOMAS Publicerad 2024-09-14 Uppdaterad
0000-00-00
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|
|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|