I N N E H Å L L

 Mat & Dryck »
- Kulinarisk ordlista
- Sök recept
- Vikt & Mått

 Köket »
- Tips & Trix

 Blandat »
- Veckan som gått..
- Räkna ut ditt BMI
- Frågesport



NamNam.se
- Cookies
- FAQ
- Kontakt



Veckans fråga?

tar ett uppehåll.
TORSDAG 24 MAJ 2018 Hem  |  Bokmärke  |  Sök recept

Mat & Dryck / Så kollar du att musslorna är bra

För att undvika dåliga musslor, följ dessa punkter.

1. Kolla igenom alla musslorna. Plocka bort dem som är krossade eller öppna.

2. Lägg musslorna i kallvatten och putsa bort "skägget", de små luddiga trådarna och eventuella parasiter som kan sitta på skalet med en liten kniv.

3. Koka dem enligt receptet.

4. Släng de musslor som inte har öppnat sig.

Publicerad 2013-12-27 av Thomas


Fler artiklar från Mat & Dryck..
Flytande fetter från naturen 8/9
Liten bönguide 3/4
Så kollar du att musslorna är bra 27/12
Sju asiatiska smaksättare 2/3
Lilla nötguiden 26/1

Flera artiklar hittar du här »

Övriga artiklar
Blandat / Grilltips 21/6
Blandat / Litet fettlexikon 23/3
Nyheter / Sju asiatiska smaksättare 2/3
Nyheter / Lilla nötguiden 2/11
Nyheter / Kryddorna i maten 30/10
Nyheter / Pasta som pasta eller? 31/3
Nyheter / Nya läckra recept 7/6
Nyheter / Nyheter september 3/9
Nyheter / Nyheter i juni 16/6
Nyheter / Nyhet på NamNam.se 27/4
Nyheter / Kulinarisk ordlista 12/4
Nyheter / Nya funktioner 2/4
Nyheter / Premiär för NamNam.se 15/3
Köket / Brödtips 21/8

© 2003 - 2018 NamNam.se - e-post: info@namnam.se


Logga in
Namn

Lösenord

Glömt lösenordet?



Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.



Annons: