Curryfisk i krämig sås med ris
|
Fisk är gott och nyttigt och en burk crème fraiche kan vara nyckeln till en krämig sås.
|

|
Kategori: huvudrätter
Portioner: 4
Tid: ca
25 minuter
Ingredienser
½ purjolök, strimlad
1 paprika, röd strimlad
1 msk curry
1 msk mango chutney
2 dl crème fraiche
600 g torsk eller annan vit fisk
1 tsk salt
TILL SERVERING
3 dl ris
|
Tillagning
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Fräs lök och paprika i en stekpanna. Pudra över curryn och tillsätt mango chutneyn. Häll i crème fraiche och låt puttra ihop cirka 5 minuter.
Tärna fisken och salta. Lägg i fiskbitarna och låt sjuda under lock cirka 3 minuter, dra åt sidan.
Servera med det kokta riset.
Recept från tidningen Mer Smak #8 - 2020
Inskickad av THOMAS Publicerad 2020-08-18 Uppdaterad
-
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|

|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|