Udonnudlar med kimchi
|
Med smak av det koreanska köket.
|

|
Kategori: huvudrätter
Portioner: 4
Tid: ca
30 minuter
Ingredienser
250 g udonnudlar
140 g bacon, skivat
2 ½ dl kimchi (finns på den asiatiska hyllan)
4 ägg
1 msk olja, neutral t ex raps
4 msk smör
1 ½ msk soja, japansk
2 salladslökar, finskurna
1 ½ msk sesamfrön, rostade
|
Tillagning
Strimla baconet. Hacka kimchin grovt. Stek äggen lite knapriga i olja men behåll gulan lös.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Knaperstek baconet och blanda med nudlar, kimchi smör och soja.
Vänd ner salladslök och toppa med ägg och sesamfrön.
Recept från tidningen Buffé #1 - 2020
Inskickad av THOMAS Publicerad 2020-04-17 Uppdaterad
-
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|

|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|