Krämig sill med västerbottenost & dill
|
En något annorlunda gäst på midsommarbuffén.
|

|
Kategori: smårätter
Portioner: 4
Tid: ca
15 minuter
Ingredienser
1 förpackning 5-minuterssill
1 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
½ dl dill, finhackad
½ dl salladslök
1 ½ dl västerbottenost, riven
1 ½ msk dijonsenap
|
Tillagning
Häll av lagen från sillen och spara spadet.
Skär sillen i 1 centimeters bitar.
Rör ihop majonnäs, crème fraiche, senap, lite spad och dill.
Riv västerbottenosten och hacka salladslöken fint och blanda ner detta i röran.
Vänd ner sillbitarna försiktigt.
Låt det stå och dra i en timme, innan servering.
Recept från tidningen Koloniträdgården #2 - 2019
Inskickad av THOMAS Publicerad 2019-09-01 Uppdaterad
2019-09-01
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|

|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|