I N N E H Å L L

 Mat & Dryck »
- Kulinarisk ordlista
- Sök recept
- Vikt & Mått

 Köket »
- Tips & Trix

 Blandat »
- Veckan som gått..
- Räkna ut ditt BMI
- Frågesport



NamNam.se
- Cookies
- FAQ
- Kontakt



Veckans fråga?

tar ett uppehåll.
TISDAG 19 NOVEMBER 2019 Hem  |  Bokmärke  |  Sök recept
Rosmarindoftande fänkål
Skicka receptet med e-post  Sök igen Skriv ut receptet
Inlagd fänkål smakar extra gott till stekt kyckling. Den milda lakritssmaken har fått sällskap av flera smakrika kryddor.

Kategori: tillbehör
Portioner: 8
Tid: ca 20 minuter

Ingredienser

1 kg fänkål, gärna så små som möjligt
6 dl rapsolja, ekologisk
2 msk spiskumminfrö
3 msk korianderfrö
2 kvistar rosmarin

Tillagning

Dela fänkålen i klyftor och lägg ner dem i rena och väl sköljda glasburkar.

Koka ihop en lag av olja, spiskummin- och korianderfrön. Ta grytan från plattan och lägg i rosmarinkvistarna.

Låt lagen svalna och häll lagen över fänkålen. Förslut locket ordentligt och placera burkarna svalt, eventuellt i kylskåpet.

Recept från tidningen Allers Trädgård #9 - 2019

Inskickad av THOMAS Publicerad 2019-09-01 Uppdaterad -

Skicka receptet med e-post

Vill du skicka receptet till någon?
Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
Din e-postadress

Din väns e-postadress

Meddelande


Betyg

Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.

Sök recept

Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda.
Sökningen genererar max 100 träffar åt gången.
Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
Typ av måltid
Huvudingredienser
Typ av recept
Högtidsmat
Från andra länder
Frisökning

© 2003 - 2019 NamNam.se - e-post: info@namnam.se


Logga in
Namn

Lösenord

Glömt lösenordet?



Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.



Annons: