Zucchinipasta med parmesan
|
Enkel, god och krämig pasta som mättar. Går lika bra med vanlig pasta, men med bönpasta blir det nyttigare.
|

|
Kategori: huvudrätter
Portioner: 2
Tid: ca
25 minuter
Ingredienser
2 portioner bönpasta
½ zucchini
olivolja (att steka i)
1 vitlöksklyfta
salt
1 näve spenat
2 msk parmesanost, riven
svartpeppar
|
Tillagning
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Skiva zucchinin och stek i olivolja. Pressa vitlöken. Salta lite.
Blanda i spenat och parmesanost. Stek ytterligare en liten stund.
Smaka av med peppar.
Recept från DN 2018-08-17
Inskickad av THOMAS Publicerad 2019-07-19 Uppdaterad
-
|
Skicka receptet med e-post
Vill du skicka receptet till någon? Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
|
|

|
Betyg
Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.
|
Sök recept
Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda. Sökningen genererar max 100 träffar åt gången. Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
|
|